Hello Spring !

Moiksu ! 

Taas on vierähtäny aikaa viime postauksesta. Turhaa edes lupailen useemmin postaamista, kun kuitenkaan se ei onnistu, mutta aina voin yrittää.. 
Oon viime aikoina ollu tositosi onnellinen kaikesta, ja kaikki on vaan mennyt hyvin, mutta ettei elämä liian helpoks menis, niin eilen oli vähä hankalampi päivä, suretti vaan jokainen pienikin asia ja kaiken kukkuraksi satoi vettä koko ajan. Onneksi nyt on taas aurinko selviytynyt esiin ja oma fiiliskin on vähän parempi. 
Oon tällä viikolla ollut vahtimassa parina iltana aivan ihanaa pikkutyttöä. Voi että lapset onkin ihania! Tuitui<3 








Heräsin tänään todellisuuteen siitä, että mun koulu menee oikeesti tosi huonosti ja mun täytyy yrittää parantaa. Saatiin siis jaksotodistukset, eikä kyllä kehumista ollut..Tässä se todettiin että koeviikolla kannattais tehä ihan jotain muuta kun käydä elokuvissa ja kahviloissa.. Päätin sitten siitä ja eilisestä pahasta mielestä ostaa itselleni lohdutukseksi Ben&Jerry'sin Strawberry Cheececake-jäätelöä. Siinä on kaksi miestä jotka todellakin ymmärtää naisia. ah, heti alko maailma näyttää paljon kivemmalta ! 






Viikonloppu raskaan viikon jälkeen kuulostaa hirmusen hyvältä. Tää viikonloppu varmaan menee ihan vaan kotona hönöillessä, lepäillessä ja elokuvia katsellessa, eli siis ihan normaaleissa merkeissä, enkä oikein muuta jaksaisi ainakaan nyt ajatellakkaan. 






Lupaan tehdä huomenna paljon kiinnostavamman postauksen! 
See you <3 


xoxo, 
        Hillaaa