Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Moikkaa !

Taas on kotiuduttu tampereelle seinäjoelta. Oli oikein ihana reissu ja onneks pääsi näkemään parastaystävääki muutaman päivän ajan. Asuin siis Matildalla tiistaista perjantaihin ja oli kyl aivan huippuviikko. Koulutki kerkes seinäjoella alkaa ja semmosta. Kävin hakemassa eropaperit seinäjoen lukiolta ja tuntu tosi haikeelta jotenki täyttää paperia jonka yläreunassa luki '' EROANOMUS '' .... huhhuh ! 
Mutta kuitenkin, sain Matildalta tuliaiseksi kahdet iphonen kuoret ! toiset on tosisöpöt sellaset mitkä näyttää varvastossulta ja toiset on aika semmonset koristeelliset ja kimaltavat, eli jotain aivan ihanaa ! 



Kävin siis maanantaina tekemässä vähä valintoja täällä tampereella lukiossa. Tuntu vähä sekavalta ja oudolta olla siel, mut onneks se rehtori oli mukava ja mulla on vielä etuna se että se rakennus on aikalailla kaikille uus että en oo ainoo joka on aivan hukassa siellä sitten. :) 
Tiistaina tulin junalla seinäjoelle ja sato aivan hulluna. Oli ihanaa ku hyppäsin junasta ulos niin sitte Matilda jota en ollu nähny kuukauteen seiso siinä. Voi sitä halailun määrää ! Syötiin pizzaa ja mentiin sitte vähä ajelemaan. Ajeltiin aikalailla joka päivä ja on ollu ihan sikaikävä meidän ajelureissuja ja sitä et kuunnellaan tosi kovaa kaikkii vanhoi kappaleit mautos ja lauletaan mukana aivan täysillä. Käytiin siinä vähä shoppailemas motonetis ja pyörähdettiin jossain säbäpelissä =) Mutta ehkä kuvat kertoo enemmän ku tuhat sanaa !












¨

Hiihiii! 


- Hillaaa