One more night

Helloo ! 

Ja elämä hymyilee taas ! Oon saanu kultasen taas kainalooni viikonlopuksi !
Perjantaina siinä kuuden aikoihin kävin noutamassa Matildan junasta. Ensin ei neitiä meinannu löytyä ollenkaan mutta oltiinki seisty koko ajan vierekkäin eikä tunnistettu toisiamme siinä hälinässä.:D Siitä mentiin vähä päivitteleen kuulumisia mäkkäriin. Sen jälkeen mentiin asettautumaan kodiksi meille, ja jakojärjestyshän oli se, että mä raahasin Matildan maailman kokosta kassia ja neiti päätti sitte kantaa vaan limsapulloa... Siinä sitten pikkuisten löhöilyjen jälkeen lähettiin vähä seikkaileen tampereen iltaan. Käytiin ostamassa karkkia ja keskustassaki palloiltiin hetken aikaa. 


posket pullana menos seikkailulle ! Laatukin kiittää ja kuittaa. 

Yöllä tultiin keittiöön ja juteltiin ihanan kehittäviä juttuja. Oli oikein mukava mennä ihanis fiiliksis nukkumaan ku tiesi et toinen on ehjänä siinä lähellä.
Aamulla ku heräiltiin nii laittauduttii hetki ja lähettiin kaupungille vähä shoppaileen. Löytyhän siinä vähä kaikenlaista pientä ja kivaa ja tottakai lompakkoki keveni ihan mukavasti..:) 
Sitten ku tultiin sieltä kaupungilta nii lähettiin lenkille ja juostiin yhteensä varmaan kuus kilsaa ja oltiin jonku koulun pihassa sitte vähä reuhkottamas omiamme.. Oli ihan sikahyvä fiilis ku oli sellane lämmin sää ja paraskaveri siinä mukana menossa ! Tosin tunnelman latisti se ku päästiin meille niin meidän koira Wonka oli syöny mun lempparikorun ihan rikki.. =( 



Äsken käytiin kaupassa ja itstuskeltiin tossa pihalla hetken aikaa ja juteltiin tulevaisuudesta, kuinka me mennään saksaan ja sunny beachille ja mimmoses talossa haluttais asua sitte ''isona'.. Tehtiin turhia lupauksia ja puhuttiin siitä miten ja millä tavoin maailma olis parempi paikka. Tuli kyllä sellasia ajatuksia ja mielipiteitä jotka pistää oikeesti ajattelemaan. Huhhuh! Ku tultiin sieltä sisälle niin ruvettiin tekeen pizzaa, tai no oikeestaan mä tein pizzaa ja Matilda dataili täs keittiös.

 Maroon 5 - One More Night

Vielä yks yö nii joudun luovuttamaan Matildan pois mun luota. Voin sanoa että varmasti tulee vielä entistä kovempi ikävä ku mitä ennen on ollu. Mut onneks sitte taas viikon päästä nähdään jos kaikki menee suunnitelmien mukaan ja pidetään niin kivaa ettei hetkeen oo pidettykään:) Ja tällä kertaahan olis mun vuoro mennä sitten sjoella vierailemaan, joten seinäjoen kylärinki voi varautua meidän kaahailuun ! :) 





Kauniita unia ja oman kullan kuvia kaikille ! 

- Hillaaa