Bop to the top

Heippaa !

Taas yksi muistorikas seinäjokiviikonloppu takana ! Hih miten kiva olikaa nähä kavereita taas!
 Perjantai-ilta meni siinä vähä chillailles ja ajelles ja sellain. Heräiltiin siinä Maten kanssa sitte joskus yhentoista aikoihin oikein pirteinä. Tehtiin kunnon aamupala ja datailtiin. Menin siinä kahen jälkeen kaupunkiin ja kävin siinä Matiaksen kanssa coffee houses kahvilla. Oli kiva vähä vaihtaa kuulumisii :) Siitä Matilda sitten tuli hakemaan mua ja mentiin Teemun ja muun porukan luokse. Ajeltiin siinä hetken aikaa ja sitte mentiin Matildalle ja lakkailtiin kynsiä ja höpötettiin kaikkea taivaan ja maan välillä. Tein siinä neidille vähä ruokaaki pitkästä aikaa ! 





Syömisen jälkeen lähettiin menee taas kaupunkii. Käytiin hakemassa mukaan Teemu ja muut ja leikittiin Maten kanssa siinä trampalla hetken niinku pikkulapset.  Ajeltiin siinä sitte aika pitkään. Oli kyl ihan muksa ilta ja sillein. Parista vastoinkäymisestä huolimatta päästiin aivan turvallisesti ja mukavasti nukkumaan;) 
Aamulla Matilda heitti mut kaupunkiin ja näin siinä yhtä rakkautta, nimittäin Selinaa. Aika pikasesti siinä vaihdettiin vähä kuulumisii ja sitte oli mun aika mennä junaan. VR:n tapaan juna oli tottakai myöhässä mutta olihan mulla siinä aikaa odotella:) 




Tällä hetkellä väsy on mitä suurin, mutta tässä nyt on vielä yhtä sun toista tekemistä, niin ei nukkumaankaan vielä pääse.. Jotenki on vähä semmonen haikee olo kun piti taas lähteä pois seinäjoelta mutta toisaalta oma sänky kuulostaa hyvältä.. Ikävä kyllä tulee murusia <3 
Sitten kun pääsin kotiiin niin huoneen ovella oli odottamassa paketti nimppareiden kunniaksi ! 


Laatikon sisältä löytyi jotain niin kivaa, mitä mun huoneesta vielä puuttuikin ! Nimittäin yöpöytä, jota olin kattonu Ikeassa viimeks ku sielä kävin:) hihi ! 


Nyt voikin sitte hyvillä mielin alottaa uuden kouluviikon ja toivoa että pääsis taas ens viikonloppuna kattelemaan seinäjoen maisemia :) 



- Hillaaa