Live for what you love

Heipsu !

Oon taas viettäny vähä hiljaiseloa, mutta koska koeviikko ja muut on tullu vähä yllättäen niin on pitäny tehä ihan kaikkee muuta. Lupaan skarpata heti kun koeviikko on ohi:))
Viimeviikonlopun olin vaan kotona chillailemassa ja kävin harkoissa. Teki kyl ihan hyvää vaan olla vaan kotona ja syödä kunnolla! 
Nää muutamat viimepäivät on ollu tosi kivoja ja alan viihtyy tampereella hyvin! Tottakai on ikävä kavereita seinäjoella mutta onneksi oon täältäki kavereita saanu niin ei tarvii olla aina yksin!:) Ollaan Ellan kans tehty vähän kaikenlaista! Ollaan tehty pizzaa, ajeltu bussil pitkin tamperetta, tein Ellalle thaimaalaista, käyty kaupungilla ja kirppareilla. Tän tytsyn kans ei hiljasta hetkee tuu ja nauraa saa enemmän ku tarpeeks. 








Eilen oli ainaki muistorikas päivä, mentiin koulun jälkeen kaupungille ja syömään joonan ja ollin kanssa. Sitte ella tuli meille ja laitoin ellan hiuksia, juteltiin ja syötiin keksejä. Sit lähettiin mäkkäriin syömään ku tuli tosi kova nälkä ja sit mentiin viel poikien kans chillailemaan. Kyllä siitäki illasta saatiin draamaa aikaan, mut loppujen lopuksi selvittiin sitte meille Ellan kanssa ja neiti jäi sitten yöksiki meille:) hihi ! 




Mut tampereelle on tullu jo joulu ! Keskustorilla on avattu SIA:n joulukauppa ! Käytiin siellä äitin kanssa, ja voi mitä kaikkea ihanaa siel oli ! Aloin odottaa nyt jo joulua tosi paljon. En malta odottaa kaikkii ihanii pimeitä kylmii talvi-iltoja, kun saa vaan käpertyy isoon neuleeseen teekupin kanssa katteleen joululeffoja ja hipsii villasukis kuunnellen joululauluja! ah <3




Yhtäkkii on tullu jotenki tosi kylmä ! Mulla ainaki on pihalla ihan sikakylmä ja pitää laittaa tosi paljo vaatteita ettei jäätyis. Vaikka syksy onki mun mielestä kivaa aikaa niin toi yhtäkkinen kylmyys on tyhmää, ja samoin sade ! 









Mitä teille kuuluu? :) 

 ♥: hillaaa