we got the party with us

Moikka !

Anteeksi pikkutaukoni ! 
Olin viime viikonloppuna taas seinäjoella ja oli kyl iha huippureissu! Onneks tuli tehtyä ! Muistoina sain mukana törkeen flunssan ja kasan kivoja muistoja:)
Perjantaina koulun jälkeen kiisin stockmannin kautta junaan. Sillon oli jo kurkku vähä kipee mut aattelin että se ei estä mua mitenkään.. Nyt on vähä toiset fiilikset..
Anyways, oli ihan huikeeta nähä viiden pitkän päivän jälkeen murua taas ! Mentiin ihan ensin Matildalle viemään mun tavarat ja lähettiin sitte aika pian vähä ajelemaan. Asensin mautoon siinä subbarinki! Nähtiin kavereita ja pidettiin ihan sikakivaa, kuten aina ! Mulla ja Matildalla on ihan tyhmii ideoita aina, ja me kans toteutetaan ne aina.... Oli se sitte viisasta tai ei... Kyyneleitä sen illan aikana tuli vuodatettuu, niin ilosta ku surustaki, puolin ja toisin.. 


Lauantaina näin nopeesti siinä Selinaa ja Kiraa. Oli ihana nähä kahta ykköstytsyy ees vähän aikaa, ens kerral täytyy kyl nähä paremmin:) Sitte mentiin vähä ajelemaan Matildan kanssa.. Vaiheeksi.. Mentiin sitte siinä jossain vaiheessa joupiskan päälle fiilistelemään ja puhumaan muka niin viisaita. Huolia ja murheita tuli siinä ratkottua monin kappalein. Ihan huippua ku on tommonen kaveri jolle voi puhua ihan joka asiasta maan päällä eikä se tuomitse eikä järkyty mistään, osaa sanoo oikeet sanat joka väliin ja saa aina hyvälle tuulelle vaik oiski kuinka maassa. Illan mottona oli että '' tänä yönä ei nukuta '' mutta se vähä jäi.. 



Täs ajelees maten ja vammaisserkun kans !

 Sunnuntaina mentiin ostamaan cheer-rusetit maten kans ja sitte neiti heitti mut junalle. Siinä ihan superväsyneenä köröttelin junalla kohti Tamperetta ja melkein ihan itku tuli silmään kun jouduin lähtee rakkaitten luota. Mut oli kyl kiva tulla nukkuun omaan sänkyyn.. Vielä illalla selvisin harkkoihin ja oli kyl ihan mukavaa, ja taitaa olla niin et oon viimein löytäny lajin mistä pidän oikeesti tosi paljo ! Eikä sillä että en baletista olis pitäny mut kuitenkin ! :) 
Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin yritän päästä ens viikonloppunaki seinäjoelle... Pitää totetuttaa pari hyvää suunnitelmaa mitä meillä on neitosen kanssa... ;) 




Äiti osti mulle tollasen korun ! Tykkään kyl tosi paljo ! 

Tuli kuunneltua viikonloppuna enemmän ku tarpeeks !

Nyt tässä ihan törkees flunssas yritän selvitä eteenpäin, onneks on eväänä suklaata ja iso kuppi teetä. Eiköhän sillä pärjää hetken aikaa ! Tosin on kyl ihan sikatylsää maata vaan sängys ja niiskuttaa... ! 


- Hillaaa