News

Moiksu!

Kuten varmaan joku jo huomasi, niin blogin nimi ja osoite on nyt vaihtunut. Kyllästyin siihen vanhaan ja se oli muutenkin tosi ärsyttävän pitkä nimi ja osoite hankala. Nimen lisäksi myös banneri on muuttunut väliaikaiseksi. Sekin muuttuu luultavasti tässä lähipäivinä, kunhan saan tehtyä uuden. 
Tuntuu että tää viikko on mennyt tosi hitaasti ja odotan viikonloppua vaan niin kovasti. Ensi viikolla on onneksi syysloma ja saan kylään kaikkia ihania ystäviä seinäjoelta ja loman kruunaa tietysti synttärit. Oon ihan innoissani tulevasta viikosta! 


Viimepäivinä on vaan satanu vettä, tai ollu muuten vaan ihan harmaata. Tykkään syksystä ja oikeestaan sateestakin, mutta jos sataa kokoajan niin se on vähän tylsää. Sateen ääneen on mun mielestä ihana nukahtaa.
Käytiin viikonloppuna äidin ja isin kanssa ikeassa ja tein kivoja löytyjä, joista tulee ehkä kuvia joku toinen päivä. Mutta syy miksi mainitsin ikeassa käynnin, niin on se, että siellä oli jo jouluosasto ja kaikkea jouluun liittyvää ! Eikä olla edes vielä lokakuun lopulla... 
Hemmottelin itseäni eilen illalla sen jälkeen kun olin selvinnyt Stockmannin Hulluilta Päiviltä kotiin. Kävin aikasin lämpimässä suihkussa, laitoin päälleni ison villapaidan, yöhousut ja villasukat, keitin teetä, sytyttelin kynttilöitä ja käperryin sänkyyn katsomaan elokuvia. ah life is good <3


Tää päivä on mennyt lähinnä makoillessa ja kovasta pääkivusta kärsien. Mutta ei mua kyllä haittaa jos saa makoilla, nukkua vähän lisää, kuunnella sadetta ja juoda lämmintä teetä. 
Miten teidän päivä on mennyt? 




See you next time!
xoxo, 
      Hillaaa