Let me blow all of your grey clouds away

Moikka !

Pari viimepäivää oon vaan makoillu ja löhöilly kotona pientä lenkkeilyä lukuunottamatta. Ajatus siitä että pitäis ruveta pakkaamaan tavaroita, muuttamaan ja totuttelemaan uuteen kotiin ahistaa niin paljon. Meillä on nyt ollut niin kiva koti, että en oikein edes osaa ajatella että saisiko uudestakin kodista yhtä kivan... Kuka tietää, ehkä siitä tulee vieläkin kivempi.. Oon vaan niin kovasti kiintynyt nykyisen huoneen puolipaneeliin ja kolmannen kerroksen kivoihin maisemiin että ensimmäinen kerros ilman puolipaneelia masentaa. Toisaalta uskon siihen että kaikelle on tarkotus ja että kaikki tapahtuu ihan syystä. 






Vaikka päällimmäiset ajatukset muuton suhteen onki vähä masentuneet, niin samalla on vähän sellanen odottava fiilis. Ehkä se on myös samalla uus mahdollisuus ''alottaa alusta '' ja yrittää tehä niitä asoita mitä ei edellisenä vuotena tehnyt..Ehkä sisustan huoneen uudella tavalla tai ehkä saan kirjoteltua blogiinkin enemmän, who knows (= 
Aina kun on sellasia päiviä että saan vaan olla omissa oloissa, makoilla ja nauttia olostani niin rupeen ajattelemaan asioita aivan liikaa ja pienikin asia voi yhtäkkiä olla maailman kokonen ongelma. 




Princess Team taas kohta koolla ! Hyvii synttäreitä ihanalle Ellalle <3




Xoxo,
    Hillaaa