New Series

Hey Sweethearts!

Pienen hiljaiselon jälkeen palaan täynnä intoa ja uusia ideoita. Ajattelin aloittaa pienen... mikähän olisi hyvä sana sille.. postaus-sarjan (?)
 Idea olisi siis että maanantaisin ilmestyy MotivaatioMaanantai, postaus täynnä positiivisia ajatuksia alkavalle viikolle, ja tietysti kaikkea yleistä syvempää pohdintaa elämästä. Keskiviikkona ilmestyy KauneusKeskiviikko, nimensä mukaan joka viikko uusi kauneusaiheinen juttu (kenties jopa videoita? )... Perjantaisin olisi vuorossa FashionFriday, jolloin ilmestyy joitakin asukuvia tai uusimpia vaate-ja asustelöytöjä. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä olisi SuosikkiSunnuntai, jolloin kerään viikon kohokohdat ja suosikkijutut yhteen postaukseen. Tietysti myös välipäivinä (Tiistai, Torstai, Lauantai) voi ilmestyä joku extrapostaus. Miltäs kuulostaa? :) 
Oon tosi innoissani tästä ja päätin aloittaa tän jutun jo tänään ja ensinhän on aika korkata FashionFridayllä ja esitellä yks viimeaikainen lemppariasu. 






Mekko, H&M / Kengät, KappAhl / Hattu, KappAhl 

En oikein ikinä ajatellut että mulle sopis hattu, ja kaikki mitä kokeilin näytti kamalan suurelta koska oon tosi pienikokoinen, mutta viimein löysin kappahlin lastenosastolt sellasen mistä tykkäsin eikä se ollut järkyttävän suuri. Mitäs tykkäätte? Sama juttu noissa kengissä, näin ne, rakastuin, mun oli pakko saada ne. Ne on kaikki mistä tykkään, sisäosa pinkkiä ja ulkopuoli täysin kimaltava. AH 
Mekon sain viimekesänä lahjaksi ihanalta ystävältäni:) 
Jos olet kiinnostunut seuraamaan tätä sarjaa niin liityhän toki lukijaksi ja jätä joku kiva kommentti, voit myös linkittää oman blogisi, niin käyn enemmän kuin mieluusti katsastamassa sen:) 

Kiitos kuvien ottamisesta sisarelleni Roosalle, jonka instagram kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa jos haluu nähdä kauniita kuvia luonnosta, baletista ja kaikesta mitä ympäriltä löytyy!
(@roosaoksaharju) Pääset sinne myös tästä linkistä :)
Vielä pienenä selfpromona, mäkin löydyn instagramista nimellä @hillatuulia ja mun snapchat storyjä voi seurata lisäämällä mut ( hillatuulia ) ;) 

It is good to be back!
xoxo,
     hillaaa