One life, one love

Hei! 

Oli oikein ihanat kaks päivää Natalian kanssa ! Naurusta ei ollut puutetta eikä muutenkaan hiljasta tullu ! Ihanaa ku Natan kans pystyy tekemään kaikkea randomia.. vaikka sit menemään juttelemaan joillekkin ihan tuntemattomille ihmisille :) 
Ekana päivänä vähän vaan kierreltiin siinä ja juteltiin elämää läpi ku ei oltu nähty hetkeen. Hiippailtiin siinä hetki kaupungissa ja käytiin vähä syömässä. Sitte tultiin tänne meille ja asettauduttiin taloksi. Illalla mentii vielä käymään vähä sielä sun täällä. 



Tokana päivänä meidän oli tarkotus heräillä aikasin ja lähtee ostoksille mutta meidän herääminen veny vähä ja noustiin siinä puolen päivän aikoihin ja laiskoja ku ollaan niin päästiin lähtemään vasta joskus kolmen aikoihin kaupunkiin. Käytiin siinä vähä vaatekaupois mut sitte ei kumpikaan jaksanu ostaa oikein mitään. Jalat rakoilla ja väsyneinä päätettiin mennä sitte mäkkäriin syömään. Siitä sitten käveltiin takas meille ja värjättiin natan hiukset ja silleen. Sit mentiin vähä kävelemään pihalle ja tarkotus oli kuvailla mut kuvat ei oikein ollukkaan julkasukelposia... =D 



Tänään Nata sitte lähti kotiin ja toivottavasti nähään pian uudestaan ♥ ! 
Teen kysymyspostauksen huomenna ( tai tänään siis) eli on vielä iltaan asti aikaa laittaa kysymyksiä tulemaan:) ! 



- Hillaaa